ASMYSIGT!

 
 
Livet är helt underbart! Jag har världens bästa vänner och diabetesen är ganska behandlingsbar! Jag är världens lyckligaste människa! Som jag sa jag har världens finaste vänner! Saknar dock Matilda som är och seglar i Tyskland :(. Men jag har snackat med henne idag :)
 
Jag sitter i min onepeace och käkar en sådandär typisk "instagram-frukost" med yoghurt, flingor och en massa frukter i! Skitgott! imorgon ska vi ha matteprov och jag tror det går åt tjota hejti ungefär! Haha för att jag käkar en kolhydratsbomb efter klockan 8! (När jag käkar mat efter klockan 8 blir ALLTID) blodsockret dåligt under hela Natten och kommande förmiddag. Vilket leder till att jag kommer inte alls sova bra inatt... Men frukt och yoghurt är ju så gott så det får det vara värt!
 
sen en annan helawesome grej är att jag åker till New York om 15 dagar!!! TAGGAR!!!!! Det ska bli så sjukt awesome!!! Sja shoppa sönder!  Wohoo!!

DE BÄSTA NÅGONSIN!

I fredags så firade vi att Alina för att hon har fyllt 15! Det var galet kul! Först gick vi alla nere på bildet och åt på resturang. Sen så åkte vi och köpte godis och jag fick flipp för att jag ville hålla Linus paparply men han vägrade ge mig det. Hahah!! Sen så åkte vi hem till Alina då åkte Sandra hem och Isa kom. PÅ kvällen gjorde vi inget sådär speciellt utan vi bara hade det jättemysigt och stämmningen var helawesome! Linus hade med sin gitarr vilket gjorde allt mer mysigt! Alla förutom jag och Sandra sov över hos Alina. Jag åkte dock hem vid halv 2 på natten ;) haha! Men den kvällen/natten var helawesome!
 
tyvärr var inte Isa med på dessa bilder eftersom hon kom senare så att jag lägger upp en gammal bild på oss :)

 

NEW YORK

 

STYRKETRÄNING MED SYSSTERN!

 

ONE DIRECTION


SVAMPBOB

 

OTROLIGT VACKER TJEJ!

Jag tänkte tipsa om en fantastisk blogg! Hon som driver den heter Klara Linnarsson. Jag och hon var kompisar i 5:an och lite i 6:an innan vi gled isär när hon bytta skola. Hennes blogg handlar om hur hon påverkas av samhällets patetiska idealer på grund av lite mindre än 9 års mobbning!
 
Hennes inlägg är väldigt fint skriva och peppande! Hon använder en bra Svenska så att det är lätt att förstå vad hon menar. Hon skriver om sina negativa tankar om sig själv, men har även en lösning på hur man ska acceptera sig själv för den man är, vilket är väldigt väldigt bra. Genom att hon tar upp sina tankar om idealer och även tusentals andra tjejor (inklusive mig) har och sedan skriver hur man ska göra för att må bättre utstrålar hon en massa positiv energi och en massa självförtroende! 
Citat från hennes blogg: "Vårtan, äckel, tjockis, fetto, missfoster, fitta, hora, är tydligen vad jag är. Har alltid försökt att inte tro på det, men det gör jag nu" -Skrivet den 7 maj i 5:an. 
 

Klara blev mobbad i lite mindre än 9 års tid. Hon blev inte lite mobbad utan ganska grovt mobbad som hon skriver på sin blogg "Jag kan skriva här, försöka förklara hur det kändes att vara mobbad, grovt mobbad, alltid få höra hur värdelös man var, och tillslut börja tro på det, men jag kommer aldrig kunna beskriva hur ont det faktiskt gjorde. Jag kommer aldrig kunna få er som inte själva varit med om det förstå hur mycket mobbning förstör för en." Hon skriver på bloggen om hur det känndes under tiden hon blev det och hur hon än idag är påverkad. Jag tycker att Klara är otroligt modig och mogen som vågar öppna upp sig på detta viset för hela världen. Hon är en otroligt fin person som har en kämparglöd som jag tror att hela Sverige är avensjuka på! Jag tycker att alla ska gå in på hennes blogg (www.kklara.se) och läsa igenom hennes fina och starka inlägg!!
 

 
 
 

LEDIG

Tjoho!
idag är jag ledig från skola! Gött gött! Vi har typ så att man ska jobba någon stans så får man pengar som går till ett barnhem i afrika! :D skitbra! Jag har gått runt Gerdsken med mamma och käkat mjulglass.
 
Klockan 1 så slutar pappa och då ska vi åka till persons och så ska vi typ köpa tak och lite annat för att vi ska bygga om våran lekstuga till ett till fråd eller något! Fattade inte riktigt.
 
Jag tänkte antingen gå till gymmet eller ut och springa senare idag. Det ser ut som att jag ska ut och springa för det är ju så gött väder! Sen dessutom tror jag att jag har tappat mitt gymkort... Jag är inne i en period där jag tränar väldigt mycket! Så awesome gött! :D
 
haha jag hatar egentligen sånnahära inlägg men jag bloggar från telefonen så då blir det väldigt tråkigt :((
 
just nu sitter jag på ballongen och lyssnar på 1D och kollar weheartit! Vill ni lyssna på min spotifylista klickar ni på denna länken: http://open.spotify.com/user/hjssmattsson/playlist/
4AqGrmOgh6PKQXm83g8Tjq
 
 

WE HEART IT/ TUMBLR

Tjaba!
Min dator har mer eller mindre slutat att fungera och appen på telefonen har typ 100 000 buggar så den stängs ner hela tiden :(. Därför har jag knappt bloggat på 7000 år... Och det kommer nog bli så ett tag. Eller att det inte blir fina systemkamera-bilder utan bara mobilbilder. Men ni kan ju alltid följa mig på tumblr och weheartit. Jag kollar ungefär tumblr 1 gång om dagen men jag är inne på weheartit HELA tiden! Sådär kommer det alltid upp nya bilder! :D
 
 
 

:)


FREDAG


BE HAPPY, BE YOU


RESULTATET


KLIPP KLIPP KLIPP




Info om bloggen
Själva innehållet i rutan här...