10 DAGAR!!! :D

 

Hehehe

Alina, Sandra och Ebba är ju på läger i 100 år och jag håller på att avlida här hemma! Saknar dom megamycket :(. Men gör att inte dö ut helt så kan man ringa till Hjälmared (lägret) telefon. Och jag har gjort det några gånger men jag glömmer alltid av tiderna då man kan ringa så att nu har jag satt larm på telefonen ;) haha :D
 

LEKER LITE I GIMP

Tjabaaa! :D
Jag leker just nu lite i gimp :D Asroligt ju! Jag redigerar lite bilder på Matilda som jag har fått av henne :) Hahah och jag blev llite inspirerad av världens bästa film The Host och gjorde hennes ögon som karaktärerna i filmen ;)
 
 

NEW YORK - BYGGNADER

Tjabaaa! 
 
Nu har jag äntligen valt ut de bästa korten av resan! :D Åååå jag vill tillbaka! Ska lytta dit senare i livet! Utan tvekan! :D Aja här är iaf alla bilder jag har tagit på byggnader och hus :)
 
o
 
 

LOUISTOMLINSON-LOCK FOR YOU

 

KNAS KNAS

Jag har märkt att bloggen inte vill göra som jag vill :O. Inläggen publiceras ilband 2 gånger plus att blogga frn mobilen är jäääättejobbit :(. Blogg.se appen fungerar inte alls så jag brukar gå in på internet. Men nu har det suta att fungera ocks :( Knas knas.. Jag hoppas det fixar sig snart! Ska försöka ixa till det så det blir bättre snart igen! :)

BÄSTA NYHETERNA I VÄRLDSHISTORIEN!

Bilderna från New York ärsågaletmånga sådet är svårt att välja vilka jag ska ha med! Haha, har suttit i 2 dagar och kollat och rensat igenom bilderna. Åååå galet många ;)) haha men imon ska det regna så jag tror inte jag hittar på något (om jag inte går till gymmet een sanbbis) så att då kan jag sitta och kolla igenom bilderna och le resten utav dagen :D
 
Idag har varit enn asbra dag! Var ute och gick 7 km på morgonen och sedan tog det lungt och käka. Sedan så åkte jag till gymmet med Matilda. ÅÅÅÅ GUUUD VAD JOBBIGT DET VAR!!! Körde crosstrainer i 1,5 timma och jag höll på att dö så jobbigt det var! :D Känner liksom nu att träningsverken börjar komma i benen! De är megatrötta, utmattade! :O haha! Efter det så åkte jag och Matilda till mig och vi kollade på film (The Host) och käkade grillat! Awesome!!
 
Dagen var ju normal och awesome men det som gjorde den helt ultimal var att One Direction kom ut med sin trailer till sin film!!! ÅÅÅÅ vad jag lägtar!!! Så galet bra är de!!:OO sen sa det även att de även skulle släppa en ny låt!!!!!!! DÖÖÖÖÖÖR! Man har den lite i slutet utav trailen och den är så galet bra va!?!? avlider lite..
 
 

LIKA SOM BÄR

 

HALLÅÅÅ

Tjaba! Om en halvtimma ska jag ner till sportlife med Matilda :D wohooo! Efter det ska vi leka med varandra! Askul! ;)) Jag idag :D
tjocktröja- abercrombie & fitch linne- Hollister short- american eaggle outfits
 
woohooo NY-kläder :D:D

ISAAAAAA

 
Tjaaabbaaa!
Idag började jag dagen med att gå ut och gå i en timma och fem minuter :D galet skönt! Efter det så tog jag det lugnt och målade mina naglar med mina nya nagellack från New York :D. Sedan kom Isa och vi la oss i min säng och låg där typ hela dagen! Haha föurom när vi tryckte i oss pannkakor och piggelin ;) gott gott!
 
imon så ska jag göra en massa saker! Jag tror jag ska gå samma slinga igen för det var så skönt att börja dagen så. Sen så ska jag även städa mitt rum, ta hand om alla mina New York grejor, träna, dammsuga HELA huset och fixa alla bilder från New York! får se vad jag hinner med för jag måste även träffa Matilda innan hon åker till Söderköping i typ tusen år! 
 
här är en urusel bild på mina naglar och mitt nya Hollister-linne från NY.
 

MORGONPOWERWALK

 
 

HARRY STYLES-DONT LET ME GO

oajfdklfjaoönhaökjdbAKJBADKJBVA
 
Jag vet inte vad jag ska göra!!! Jag är så otroligt ajöfnjdnvöa jag vet inte vad jag är. Inte på jorden iaf!!! Harry Styles nya låt dödar mig långsamt! Så otroligt bra så jag tror att jag ska fövandlas till en mask eller något. Den är så braaaaaaaa!!!!!!
 
 

NEW YORK

jgadblgbJRAKJNA.....
 
När man åker utomlands så längtar man ju alltid tillbaka när man kommer hem. Men det är oftast av att man saknar värmen eller att man inte är hemma. Men jag föll verkligen för New York. Jag älskar staden sådant enromt! Jag lägntar till jag åker dit nästa gång för det var helt otorligt! Älskar verklig allt som finns där! Jag trivdes så sjukt bra, det var mitt hem. Jag har varit ungefär megadeppremerad senda jag kom hem :(. För jag vet att det finns ett sådant mycket bättre ställe som jag inte kan åka till just nu :(. Det finns inte ord att beskriva hur kär jag blev i staden! Det kommer upp en massa bilder snart hoppas jag,. Får se hur mycket tid jag har men de kommer upp snart. Här är en bild som jag tog innan vi skulle åka helikopter över manhattan.
 

DIABETES EXTRADAG


Träningsinspo

 



Info om bloggen
Själva innehållet i rutan här...